Skip to the content

Hotellet

Det storstilede hotelbyggeri i Sønderborg bliver til virkelighed. Bitten og Mads Clausens Fond (BMC) står sammen med pensionsselskabet PFA Pension bag højkvalitets hotelbyggeri med konference, spa og restauranter på den nye havnefront i Sønderborg.

BMC-Fonden og PFA investerer tilsammen over 600 millioner kr. i projektet. Ligeledes investerer Sønderborg Kommune et trecifret millionbeløb i udviklingen af hele havneområdet.

Dermed deltager BMC-fonden aktivt i udførelsen af Frank Gehry’s masterplan om at ændre Sønderborgs havnefront til en ny levende bydel med boliger, kontor og bylivsaktiviteter.

Det nye internationale hotel med 190 værelser, 3 restauranter, konferencefaciliteter til 400 personer og mange forskellige spa-aktiviteter er en afgørende del af denne plan og vil tiltrække erhvervsturister og store og brede målgrupper som børnefamilier, konferencearrangører, par- og vennegrupper.

Man rejser 2-3 dage for at bade, spise, drikke, dyrke sport, shoppe og tilbringe tid sammen med familie og venner og møde nye venner. Og hotellet med i alt ca. 20.000 kvadratmeter vil danne rammen for oplevelsen.

Overnatning

For at møde de forskellige målgrupper som besøger hotelanlægget og Sønderborgs attraktioner, bliver hotelværelserne store nok til at kunne rumme en familie og samtidigt meget bekvemme til for eksempelvis par som søger afkobling.

Mad og drikke i særklasse

Hotellet skal tilbyde mad og drikke for gæsternes forskellige behov. Her findes foruden en stor restaurant til 200 gæster, en mindre restaurant med et højere ambitionsniveau og flere ”fast food” enheder for dem, der ønsker at spise godt men billigt og hurtigt. Dette kombineret med barer, caféer og kiosker.

Møder og konferencer

Konferenceafdelingen er på ca. 2.000 kvadratmeter. Det gør det muligt at skabe møderum for både store og små grupper, op til godt 400 gæster.