Skip to the content

Alsik byder inden for til smugkig, konkurrencer og jobbørs

Danmarks største spa- og wellness-område er nu næsten færdig
Danmarks største spa- og wellness-område er nu næsten færdig

Det bliver muligt at møde nogle af dem, der skal drive hotellet, deltage i konkurrencer og skrive sig op i jobbanken. Desværre kan gæster endnu ikke inviteres op i tårnet. Og arrangementet foregår på en byggeplads og er derfor ikke egnet for dårligt gående, barnevogne og klapvogne.

Det er første gang at åbent hus på Alsik gennemføres på en søndag, og forhåbentlig giver det endnu flere mulighed for at lægge vejen forbi. Det er sidste gang inden åbningen, at offentligheden får mulighed for at bese byggeriet indefra.

Første spadestik blev taget i november 2015. Udvendigt står regionens største hotel, og Danmarks største spa- og wellness-område, nu næsten færdig.

Konkurrencer

På dagen bliver det muligt at følge en afmærket rute rundt på den indvendige byggeplads i Alsik. Ruten starter ved indgangen til spaen og slutter ved hotellets lobby, og de besøgende vil blive ført rundt i stueplan og på første etage i begge bygninger. Under åbningen vil der også være mulighed for at deltage i konkurrencer om hotelophold, spabehandlinger og restaurantbesøg.

Jobbørs
Et andet nyt tiltag bliver en jobbørs, hvor interesserede kan få et indblik i alle de stillinger, der skal besættes, når Alsik åbner til foråret. Med sin størrelse, mange faciliteter og høje kvalitet vil Alsik løfte Sønderjyllands turisme- og konferencepotentiale, men det kræver dygtige hænder. Og de må meget gerne være lokale.

Derfor vil både direktør Irmela Heinsius, master-chef Jesper Koch, salg- og marketingdirektør Karelia Petersen, spa-manager Gitte Hvidtfeldt og HR-ansvarlig Christel Leiendecker være blandt dem, der tager imod og svarer på spørgsmål.


”Vi er stolte af at være en del af Sønderjylland, og glæder os til at præsentere vores gæster for den særlige kultur og historie, der er i området. Vi tror på, at de bedste ambassadører for regionen og Alsik er i lokalområdet. Derfor håber vi, at der er flere, der vil lægge vejen forbi vores jobbørs og høre om de mange jobmuligheder hos Alsik til åbent-hus-arrangementet” siger Irmela Heinsius, direktør for Alsik.

Udsigten - den må publikum vente på at opleve, indtil hotellet åbner i foråret 2019.

Får brug for 110 medarbejdere
Alsik får brug for mindst 110 medarbejdere til hotel, restauranter, konference- og selskabsfaciliteter samt spa-område. Til åbent hus-arrangementet vil HR-chefen for Alsik stå klar til at møde interesserede ansøgere og svare på spørgsmål. For de nysgerrige findes en liste over alle stillinger allerede på hjemmesiden: https://alsik-hotel.com/career/

Praktisk information om åbent hus
Alsik holder åbent-hus søndag den 2. september kl. 11.00-14.00 på Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg.

Arrangementet foregår på en byggeplads, og er derfor ikke egnet for dårligt gående, barnevogne og klapvogne. Der er ujævnt underlag og en del trapper på ruten rundt i huset. Af sikkerhedshensyn anbefales det derfor også at bære fastsiddende fodtøj.

Der er ingen mulighed for at benytte toiletter.

Det anbefales, at man ankommer inden kl. 13. Af sikkerhedshensyn er der ikke adgang til at komme højere op end 1. etage.

Parkering kan ske i p-huset overfor Alsik eller ved Videnshuset på Nørre Havnegade 43.